top of page

DODANIE A KÚPA MOBILNÝCH DOMOV – Čo by ste mali vedieť?

My v KODIMA sme známi tým, že vyrábame revolučné modulárne domy. Otázka, s ktorou sa stretávame najčastejšie je: „Ako prebieha kúpa? Čo všetko je potrebné pripraviť ešte pred usadením stavby?“.









Je dobre, ak si záujemca na začiatku preštuduje náš web, oboznámi sa s produktmi a ich špecifikami. Pozrie sa, čo vlastne chce a čo môže čakať.


Po preštudovaní ponuky, prečítaní zaujímavostí a informácií, ktoré máme na blogu, nám zákazník zavolá a dohodne si obhliadku, konkrétny deň a čas, kedy sa stretneme u nás v hale KODIMA, prejdeme si a ukážeme domy.


Venujeme sa výrobe jednomodulovej verzie rôznych veľkostí EMIKO alebo dvojmodulovej verzie SOFT HOME. Je dôležité zdôrazniť, že naše domy nie sú kontajnerové modelové systémy či stavby podobné bežným drevodomom. Ide o revolučné stavby, ktoré so sebou nesú nálepku výnimočnosti na trhu. Naše modulárne domy sú bez tepelných mostov a staticky odolnejšie ako murované stavby, s výškou interiéru cez 3 metre.


Následne, ak si zákazník nájde dom, ktorý sa mu páči, ideme sa spoločne pozrieť na terén pozemku, aby sme sa uistili, že dom vieme dopraviť. Ak je terén náročný, zhodnotíme možnosti. Pri obhliadke terénu a zvažovaní riešení dopravy sa platí záloha vo výške 2 % z ceny domu. AK sa dom dopraviť nedá, zálohu vrátime v plnej sume. Ak sa dom dopraviť dá, zálohu následne odrátame z ceny domu.


Následne sa vytvorí kúpna zmluva a prebieha prvá z troch platieb:


1. Platba 50 % po podpise zmluvy.

2. Platba 25 % uprostred výroby.

3. Platba 25 % pred finálnou fázou a exportom.


Pri dodaní asistujeme a pomáhame stavbu vyložiť na vopred nachystané betónové pätky (betónový základ nie je absolútne potrebný).


Nákres rozloženia betónových pätiek a prívodu vody a vývodu odpadu dodávame pri kúpe.Stavba sa uloží, skontrolujeme ju a je pripravená k užívaniu.


Ceny, ktoré sú uvedené v našom katalógu sú uvedené s DPH a na kľúč. To znamená, že máte istotu, že uvedená cena je konečná a nejde o cenu OD ani o iný spôsob zavádzania. Cena betónových pätiek sa pohybuje v závislosti od terénu, zväčša od 600 do 1300 €.


Cena dopravy domu je uvedená vždy za stavbou. Vypočítame ju vždy presne podľa toho, kam modulárny dom cestuje. DODANIE MODULÁRNEHO DOMU JE DO 10 MESIACOV OD OBJEDNÁVKY.

 

Na záver je dôležité pripomenúť, že mobilný dom EMIKO nie je jeden z bežných, je revolučný. Jeho výška je cez 3m! Na vykúrenie celej stavby pri teplote  -16 °C stačí 1800W radiátor pre 50 m², čo je neuveriteľné. (V stavbe je podlahové účinné vykurovanie.)


EMIKO je modulárny montovaný dom s prvkami mobility.


Kontaktujte nás a bývajte v novom aj vy.

bottom of page